تاثير تيمار دهي شير خام خنک با

تاثير تيمار دهي شير خام خنک با

… دانلود …

تاثير تيمار دهي شير خام خنک با دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثير تيمار دهي شير خام خنک با کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي تاثير تيمار دهي شير خام خنک با،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن تاثير تيمار دهي شير خام خنک با :

سال انتشار : 1387

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهاي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات : 12

اثرات تیماردهی شیر خام خنک توسط CO2 بر روی پروتئولیز و لیپولیز شیر مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور 4 تیمار بر روی شیر خام (شیر خام بدون استفاده از CO2 (نمونه شاهد) و شیر خام با استفاه از تزریق CO2 تا مقادیر pH های برابر 6.4، 6.2 و 6) اعمال شد. نمونه های شیر خام برای مدت 10 روز در دمای 4 درجه سانتی گراد نگهداری شدند و در روزهای 1، 5، 8 و 10 روند پروتئولیز و لیپولیز مورد ارزیابی قرار گرفت. طرح آماری مورد استفاده در این تحقیق طرح اسپلیت پلات در زمان با طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار (در سه روز مختلف بعنوان بلوک) بود. نتایج حاصل از بررسی واکنش های پروتئولیز و لیپولیز بیانگر تاثیر مثبت CO2 در کاهش آنها در شیر خام سرد شده بود و افزایش در غلضت CO2 با کاهش بیشتر در پروتئولیز و لیپولیز طی نگهداری همراه بود. ارزیابی حسی نمونه ها بیانگر عدم تاثیر CO2 بر روی خصوصیات ارگانولپتیکی شیر خام سرد شده بود. در این پژوهش بهترین تیمار انتخاب شده استفاده از C02 تا pH=6 بود که البته در اکثر موارد اختلاف آن با شیر تیماردهی شده تا pH=6.2 غیر معنی دار بود.

كلید واژه: دی اکسید کربن، شیرخام، نگهداری، پروتئولیز، لیپولیز

اینک شما با جستجوی تاثير تيمار دهي شير خام خنک با وارد صفحه فروش فایل دانلودی تاثير تيمار دهي شير خام خنک با شده اید.

توضیحات کامل و اطلاع از ریز مطالب این فایل با کلیک روی دکمه ی ادامه ی مطلب

تاثير تيمار دهي شير خام خنک با