بررسي اسانس هاي حاوي اس- کارون و کراواکرول برويژگي هاي مورفولوژيکي گل بريدني رزرقم ، باکارا

بررسي اسانس هاي حاوي اس- کارون و کراواکرول برويژگي هاي مورفولوژيکي گل بريدني رزرقم ، باکارا

… دانلود …

بررسي اسانس هاي حاوي اس- کارون و کراواکرول برويژگي هاي مورفولوژيکي گل بريدني رزرقم ، باکارا دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسي اسانس هاي حاوي اس- کارون و کراواکرول برويژگي هاي مورفولوژيکي گل بريدني رزرقم ، باکارا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي بررسي اسانس هاي حاوي اس- کارون و کراواکرول برويژگي هاي مورفولوژيکي گل بريدني رزرقم ، باکارا،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن بررسي اسانس هاي حاوي اس- کارون و کراواکرول برويژگي هاي مورفولوژيکي گل بريدني رزرقم ، باکارا :

سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنفرانس سالانه تحقيقات کشاورزي ايران

تعداد صفحات : 6

چکیده مقاله:

گل رز پرفروش ترین واز مهم ترین گل شاخه بریده در صنعت تولید گل می باشد وبنابراین بالاترین سطح زیر کشت گل دنیا را به خود اختصاص داده است واز نظر اقتصادی دارای اهمیت زیادی می باشد ، علاوه بر کیفیت ظاهری گل بریدنی ، عمر گلچای نیز یکی از مهم ترین عوامل برکیفیت ظاهری گل بریدنی ، عمر گلجای نیز یکی از مهم ترین عوامل برای مصرف کنندگان است ازاین رو توانایی نگهدارای و بسته بندی مناسب گل های بریدنی یک ضرورت در امر بازار رسانی و صادرات آن ها می باشد . بنابراین استفاده از روش های مناسب برای افزایش عمر گلجای امری بسیار ضروری است بدین منظور آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در 3 تکرار وبا هدف بررسی اثر اسانس های حاوی اس – کارون وکارواکروول بر ویژگی های مرفولوژیکی گل بریدنی رزانجام شد ودراین پژوهش سعی می شود تا با استفاده از اسانس های گیاهی آویشن ، نعناع ، زیره سیاه ومرزه عمر گلجای گل بریدنی رز افزایش یابد.

با سلام،محصول دانلودی بررسي اسانس هاي حاوي اس- کارون و کراواکرول برويژگي هاي مورفولوژيکي گل بريدني رزرقم ، باکارا آماده ارائه به شما پژوهنده عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل بررسي اسانس هاي حاوي اس- کارون و کراواکرول برويژگي هاي مورفولوژيکي گل بريدني رزرقم ، باکارا هدایت میشوید
بررسي اسانس هاي حاوي اس- کارون و کراواکرول برويژگي هاي مورفولوژيکي گل بريدني رزرقم ، باکارا