مقاله بررسي تاثير کودهاي بيولوژيک و آلي بر عملکرد، اجزاي عملکرد دانه و ميزان اسانس گياه رازيانه (Foeniculum vulgare)

 مقاله بررسي تاثير کودهاي بيولوژيک و آلي بر عملکرد، اجزاي عملکرد دانه و ميزان اسانس گياه رازيانه (Foeniculum vulgare)

… دانلود …

مقاله بررسي تاثير کودهاي بيولوژيک و آلي بر عملکرد، اجزاي عملکرد دانه و ميزان اسانس گياه رازيانه (Foeniculum vulgare) دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسي تاثير کودهاي بيولوژيک و آلي بر عملکرد، اجزاي عملکرد دانه و ميزان اسانس گياه رازيانه (Foeniculum vulgare) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي تاثير کودهاي بيولوژيک و آلي بر عملکرد، اجزاي عملکرد دانه و ميزان اسانس گياه رازيانه (Foeniculum vulgare)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسي تاثير کودهاي بيولوژيک و آلي بر عملکرد، اجزاي عملکرد دانه و ميزان اسانس گياه رازيانه (Foeniculum vulgare) :

مقاله بررسي تاثير کودهاي بيولوژيک و آلي بر عملکرد، اجزاي عملکرد دانه و ميزان اسانس گياه رازيانه (Foeniculum vulgare) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در 1388 در پژوهشهای زراعی ایران از صفحه 625 تا 635 منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر کودهای بیولوژیک و آلی بر عملکرد، اجزای عملکرد دانه و میزان اسانس گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare)
این مقاله دارای 11 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله رازیانه
مقاله سودوموناس
مقاله ازتوباکتر
مقاله کمپوست
مقاله ورمی کمپوست
مقاله اسانس

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: مرادی روح اله
جناب آقای / سرکار خانم: رضوانی مقدم پرویز
جناب آقای / سرکار خانم: نصیری محلاتی مهدی
جناب آقای / سرکار خانم: لكزیان امیر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی واکنش عملکرد، اجزای عملکرد، درصد و مقدار اسانس گیاه رازیانه به استفاده از کودهای آلی و بیولوژیک، آزمایشی بصورت طرح بلوک های کامل تصادفی و در 3 تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایش شامل 4 کود بیولوژیک و تلفیق های دوگانه آنها به شرح زیر بود: 1- تیمار شاهد (بدون هیچ تیمار کودی)، 2- باکتری سودوموناس (گونهPseudomonas putida )، 3- باکتری ازتوباکتر (گونه(Azotobacter chroococcum ، 4- کمپوست، 5- ورمی کمپوست، 6- ترکیب سودوموناس و ازتوباکتر، 7- ترکیب سودوموناس وکمپوست، 8- ترکیب سودوموناس و ورمی کمپوست، 9- ترکیب ازتوباکتر و کمپوست، 10- ترکیب ازتوباکتر و ورمی کمپوست، 11- ترکیب کمپوست و ورمی کمپوست. تاثیر این تیمارها بر صفات و ویژگی های ارتفاع، تعداد شاخه اصلی و فرعی، تعداد چترک در چتر، تعداد دانه در چتر، شاخص برداشت، عملکرد دانه در هکتار، عملکرد بیولوژیک و عملکرد اسانس، وزن دانه در بوته و تعداد دانه در چترک معنی دار بود و تیمارها از نظر وزن هزار دانه و وزن دانه در چتر اختلاف معنی داری نداشتند. نتایج نشان داد که بیشترین ارتفاع بوته (87 سانتیمتر) در تیمار مخلوط ازتوباکتر و کمپوست و تعداد چتر در بوته (30 چتر)، وزن هزار دانه (3، 4 گرم)، عملکرد بیولوژیکی (5444 کیلوگرم در هکتار)، عملکرد اسانس (98، 29 لیتر در هکتار) و عملکرد دانه (1059 کیلوگرم در هکتار) در تیمار استفاده توام از کمپوست و ورمی کمپوست حاصل شد، اما شاخص برداشت و درصد اسانس در مقایسه با شاهد کاهش یافت.

با سلام،محصول دانلودی مقاله بررسي تاثير کودهاي بيولوژيک و آلي بر عملکرد، اجزاي عملکرد دانه و ميزان اسانس گياه رازيانه (Foeniculum vulgare) آماده ارائه به پژوهندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل مقاله بررسي تاثير کودهاي بيولوژيک و آلي بر عملکرد، اجزاي عملکرد دانه و ميزان اسانس گياه رازيانه (Foeniculum vulgare) و بررسی کامل هدایت میشوید
مقاله بررسي تاثير کودهاي بيولوژيک و آلي بر عملکرد، اجزاي عملکرد دانه و ميزان اسانس گياه رازيانه (Foeniculum vulgare)