مقاله مروري بر ويژگي ها و نحوه توليد مهمترين پنيرهاي پوستي ايران

 مقاله مروري بر ويژگي ها و نحوه توليد مهمترين پنيرهاي پوستي ايران

… دانلود …

مقاله مروري بر ويژگي ها و نحوه توليد مهمترين پنيرهاي پوستي ايران دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروري بر ويژگي ها و نحوه توليد مهمترين پنيرهاي پوستي ايران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله مروري بر ويژگي ها و نحوه توليد مهمترين پنيرهاي پوستي ايران،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروري بر ويژگي ها و نحوه توليد مهمترين پنيرهاي پوستي ايران :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 13
نویسنده(ها):
حمیدرضا مهدوی عادلی – استادیار مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور، کرج
عبدالرضا آقاجانی – دانشجوی دکتری تخصصی علوم و صنایع غذایی و مربی دانشگاه آزاد اسلامی

چکیده:
طبق تعریف فدراسیون بین المللی شیر و فرآورده های آن، شیرهای تخمیری، فرآورده هایی هستند که از تخمیر شیر به وسیله فعالیت میکروارگانیسم های خاص، حاصل می شوند. این میکروارگانیسم ها باید در هنگام عرضه و مصرف، زنده، فعال و در مقادیر نسبتاً زیاد موجود باشند. در ضمن بعد از تخمیر، جدا شدن فاز نباید در فرآورده مشاهده شود. پنیر یکی از قدیمی ترین و با ارزش ترین فرآورده های لبنی در سراسر دنیا است که به دلیل ویژگی های شاخص، امروزه به یکی از پرطرف دارترین محصولات لبنی تبدیل شده است. این فرآورده از شیر گاو، گوسفند، بز، گاومیش و یا مخلوطی از چند نوع شیر با کمک یک نوع آغازگر مجاز و با استفاده از مایه پنیر تهیه می شود. لخته ایجاد شده، آب گیری و نمک زنی گردیده و سپس بر حسب نوع پنیر، مراحل مختلف رسیدن را طی می نماید. پنیر به اشکال مختلف و با روش های سنتی و یا صنعتی با عطر و طعم های خاص تولید و به بازار عرضه می گردد. نظر به اشتغال دائم گروهی از مردم در روستاها و مناطق ییلاقی به تولید محصولات لبنی سنتی بویژه پنیر، استقبال طیف مشخصی از مردم از این فرآورده ها و نیزدارا بودن عطر و طعم خاص این محصولات، شناسایی نحوه تولید و تعیین استانداردهای مشخص برای فرآورده های لبنی و تولید این محصولات در مقیاس تجاری و صنعتی همراه با در نظر گرفتن تمامی استانداردها و آئین کار بهداشتی تولید، توجه به تمام جنبه های مربوط به این فرآورده ها در داخل و خارج از کشور ضروری به نظر می رسد.

عنوان محصول دانلودی: مقاله مروري بر ويژگي ها و نحوه توليد مهمترين پنيرهاي پوستي ايران
یکی از بهترین فایل ها در این موضوع پیش روی شماست. فهرست ، چکیده و لینک دانلود مربوط به مقاله مروري بر ويژگي ها و نحوه توليد مهمترين پنيرهاي پوستي ايران را در ادامه مطلب ببینید
مقاله مروري بر ويژگي ها و نحوه توليد مهمترين پنيرهاي پوستي ايران