مقاله تاثير بتا-گلوکان جو بر خواص رئولوژيکي خمير گندم

 مقاله تاثير بتا-گلوکان جو بر خواص رئولوژيکي خمير گندم

… دانلود …

مقاله تاثير بتا-گلوکان جو بر خواص رئولوژيکي خمير گندم دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثير بتا-گلوکان جو بر خواص رئولوژيکي خمير گندم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله تاثير بتا-گلوکان جو بر خواص رئولوژيکي خمير گندم،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثير بتا-گلوکان جو بر خواص رئولوژيکي خمير گندم :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: 10

نویسنده(ها):

شکوفه راستی – کارشناس ارشد دانشگاه تربیت مدرس
محمدحسین عزیزی – دانشیار دانشگاه تربیت مدرس

چکیده:

اگرچه نان غذای اصلی ما را تشکیل میدهد اما از لحاظ فیبر رژیمی فقیر بوده و کمتر از 2/5 درصد فیبر رژیمی دارد بتا گلوکان غلات پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای دیواره سلولی می باشند که سبب کاهش کلستروم سرم و گلوکز خون میشوند دانه جو به دلیل داشتن محتوای بالای بتا – گلوکان 11/3-2/5 درصد مورد توجه می باشد دراین پژوهش بتا گلوکان درسه سطح 0و0/5 و 1 درصد به ارد ستاره نول و مخلوط 50:50 این دو اضافه و خصوصیات رئولوژیکی فارینوگراف و اکستنسوگراف خمیر حاصله بررسی گردید نتایج حاصله نشان داد که رفتار رئولوژیکی خمیرهای غنی شده با بتاگلوکان به کیفیت ارد و غلظت بتاگلوکان بستگ یدارد با افزایش غلظت بتاگلوکان کلیه ویژگیهای فارینوگرافی به خصوص جذب آب افزایش یافت .

عنوان محصول دانلودی: مقاله تاثير بتا-گلوکان جو بر خواص رئولوژيکي خمير گندم
یکی از بهترین فایل ها در این موضوع پیش روی شماست. فهرست ، چکیده و لینک دانلود مربوط به مقاله تاثير بتا-گلوکان جو بر خواص رئولوژيکي خمير گندم را در ادامه مطلب ببینید
مقاله تاثير بتا-گلوکان جو بر خواص رئولوژيکي خمير گندم