مقاله بررسي اثرات جيره هاي حاوي پونه کوهي، شويدوسين بيوتيک برعملکرد فراسنجه هاي بيوشيميايي تعدادسلولهاي خوني و برخي صفات لاشه جوجه هاي گوشتي

 مقاله بررسي اثرات جيره هاي حاوي پونه کوهي، شويدوسين بيوتيک برعملکرد فراسنجه هاي بيوشيميايي تعدادسلولهاي خوني و برخي صفات لاشه جوجه هاي گوشتي

… دانلود …

مقاله بررسي اثرات جيره هاي حاوي پونه کوهي، شويدوسين بيوتيک برعملکرد فراسنجه هاي بيوشيميايي تعدادسلولهاي خوني و برخي صفات لاشه جوجه هاي گوشتي دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسي اثرات جيره هاي حاوي پونه کوهي، شويدوسين بيوتيک برعملکرد فراسنجه هاي بيوشيميايي تعدادسلولهاي خوني و برخي صفات لاشه جوجه هاي گوشتي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي اثرات جيره هاي حاوي پونه کوهي، شويدوسين بيوتيک برعملکرد فراسنجه هاي بيوشيميايي تعدادسلولهاي خوني و برخي صفات لاشه جوجه هاي گوشتي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسي اثرات جيره هاي حاوي پونه کوهي، شويدوسين بيوتيک برعملکرد فراسنجه هاي بيوشيميايي تعدادسلولهاي خوني و برخي صفات لاشه جوجه هاي گوشتي :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: ششمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی

تعداد صفحات: 12

نویسنده(ها):

شکوه اسدی فیروزآبادی – کارشناسی ارشد تغذیه طیور
کامران طاهرپور – استادیار دانشگاه ایلام
عباس درزی نیا – کارشناسی ارشد تغذیه طیور

چکیده:

درروش های نوین تغذیه طیور مواد افزودنی ازاهمیت زیادی برخوردارند مواد افزودنی فقط به عنوان محرک رشد و تامین کننده بازدهی مناسب خوراک درنظر گرفته نمی شود بلکه سلامتی طیور نیز میتواند بواسطه این مواد بهبود یابد هدف ازاین مطالعه ارزیابی مقایسه ای اثرات جیره های حاوی پونه کوهی شوید مخلوط پونه کوهی و شوید پروبیوتیک پری بیوتیک و سین بیوتیک درعملکرد فراسنجه های بیوشیمیایی خون تعدادسلولهای خونی وبرخی صفات لاشه جوجه های گوشتی انجام شد این آزمایش در 7 تیمار با 4 تکرار و هرتکرار شامل 6قطعه جوجه درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی انجام گرفت دراین ازمایش 168 جوجه خروس گوشتی سویه راس 308 با 7 جیره آزمایشی شامل پونه کوهی دو درصد شوید دو دصد مخلوط یک درصد پونه کوهی + یک درصد شوید پروبیوتیک و پری بیوتیک درسطح تجاری سین بیوتیک پروبیوتیک +پری بیوتیک و جیره شاهد بدون ماده افزودنی انجام پذیرفت براساس نتایج بدست آمده استفاده ازتیمار مخلوط یک درصد پونه کوهی +یک درصد شوید باعث کاهش خوراک مصرفی درکل دوره پرورش شد P<0/05 دردوره پایانی جیره حاوی دو درصد شوید بیشترین میانگین وزنی را دارا بود P<0/05 (. درپایان دوره پرورش مواد افزودنی بجز سین بیوتیک بطور معنی داری ضریب تبدیل خوراک را بهبود بخشیدند P<0/05 (.

اینک شما با جستجوی مقاله بررسي اثرات جيره هاي حاوي پونه کوهي، شويدوسين بيوتيک برعملکرد فراسنجه هاي بيوشيميايي تعدادسلولهاي خوني و برخي صفات لاشه جوجه هاي گوشتي وارد صفحه فروش فایل دانلودی مقاله بررسي اثرات جيره هاي حاوي پونه کوهي، شويدوسين بيوتيک برعملکرد فراسنجه هاي بيوشيميايي تعدادسلولهاي خوني و برخي صفات لاشه جوجه هاي گوشتي شده اید.

توضیحات کامل و اطلاع از ریز مطالب این فایل با کلیک روی دکمه ی ادامه ی مطلب

مقاله بررسي اثرات جيره هاي حاوي پونه کوهي، شويدوسين بيوتيک برعملکرد فراسنجه هاي بيوشيميايي تعدادسلولهاي خوني و برخي صفات لاشه جوجه هاي گوشتي