مقاله اثر جايگزيني پودر کرم خاکي (Eisenia fetida) با پودر ماهي، همراه با استفاده از پودر سير در جيره، بر پارامترهاي رشد، ترکيب لاشه و هضم‌پذيري در قزل‌آلاي رنگين‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

مقاله اثر جايگزيني پودر کرم خاکي (Eisenia fetida) با پودر ماهي، همراه با استفاده از پودر سير در جيره، بر پارامترهاي رشد، ترکيب لاشه و هضم‌پذيري در قزل‌آلاي رنگين‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

… دانلود …

مقاله اثر جايگزيني پودر کرم خاکي (Eisenia fetida) با پودر ماهي، همراه با استفاده از پودر سير در جيره، بر پارامترهاي رشد، ترکيب لاشه و هضم‌پذيري در قزل‌آلاي رنگين‌کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر جايگزيني پودر کرم خاکي (Eisenia fetida) با پودر ماهي، همراه با استفاده از پودر سير در جيره، بر پارامترهاي رشد، ترکيب لاشه و هضم‌پذيري در قزل‌آلاي رنگين‌کمان (Oncorhynchus mykiss) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله اثر جايگزيني پودر کرم خاکي (Eisenia fetida) با پودر ماهي، همراه با استفاده از پودر سير در جيره، بر پارامترهاي رشد، ترکيب لاشه و هضم‌پذيري در قزل‌آلاي رنگين‌کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر جايگزيني پودر کرم خاکي (Eisenia fetida) با پودر ماهي، همراه با استفاده از پودر سير در جيره، بر پارامترهاي رشد، ترکيب لاشه و هضم‌پذيري در قزل‌آلاي رنگين‌کمان (Oncorhynchus mykiss) :

سال انتشار : 1396

تعداد صفحات : 17

مطالعه حاضر جهت بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی پودر کرم خاکی (Eisenia fetida) بر پارامترهای رشد، ترکیب لاشه و هضم­ پذیری بچه­ ماهیان قزل‌آلای رنگین ­کمان (Oncorhynchus mykiss) به مدت 8 هفته انجام شد. برای این منظور سطوح مختلف جایگزینی پودر کرم خاکی با پودر ماهی شامل صفر، 25، 50 و 75 درصد، با و بدون 2/5 درصد پودر سیر در جیره در نظر گرفته شد. ماهیان با میانگین وزن 0/27±30 گرم در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار (سه تکرار) در شرایط یکسان پرورش داده شدند. در طول دوره میانگین دما 2/14±12/28 درجه سانتی­گراد و اکسیژن 1/12±6/32 میلی­گرم بر لیتر بود. در پایان آزمایش، شاخص­ های رشد، ترکیب لاشه و هضم ­پذیری تعیین گردید. نتایج نشان داد که افزایش جایگزینی پودر کرم خاکی باعث کاهش معنی­ دار در وزن پایانی، نرخ رشد ویژه و افزایش ضریب تبدیل غذایی در ماهی ­ها شد و به­ طور معکوس افزودن پودر سیر موجب افزایش وزن نهایی و نرخ رشد ویژه و کاهش ضریب تبدیل غذایی شد (0/05>P). اثر پودر سیر بر ترکیبات لاشه معنی­دار نبود، اما افزایش سطح جایگزینی کرم خاکی باعث کاهش رطوبت و چربی و افزایش پروتئین و خاکستر لاشه شد (0/05>P). هضم­ پذیری ماده خشک با افزایش سطح جایگزینی تا سطح 25 درصد (بدون پودر سیر) تفاوت معنی­ داری نداشت (0/05>P) و در سطح 50 درصد کاهش معنی­ داری یافت (0/05>P) و افزودن سیر موجب کاهش معنی­دار در هر سطح جایگزینی شد (0/05>P). هضم ­پذیری چربی و پروتئین در تیمارهای پودر کرم خاکی افزایش معنی­ داری نسبت به تیمار شاهد داشت (0/05>P)، اما افزودن سیر تفاوت معنی ­داری در هضم ­پذیری چربی و پروتئین (به جز 50 درصد جایگزینی) در هر سطح جایگزینی نشان نداد (0/05>P). نتایج نشان داد می­ توان کرم خاکی را به همراه 2/5‌ درصد سیر تا سطح 50 درصد جایگزین پودر ماهی جیره ماهی قزل‌آلای رنگین­ کمان کرد، بدون اینکه اثرات منفی بر کارایی رشد ماهی­ ها دیده شود.

سلام.به وبسایت ما خوش آمدید.
دوست گرامی سلام.برای مشاهده توضیحات کامل محصول دانلودی مقاله اثر جايگزيني پودر کرم خاکي (Eisenia fetida) با پودر ماهي، همراه با استفاده از پودر سير در جيره، بر پارامترهاي رشد، ترکيب لاشه و هضم‌پذيري در قزل‌آلاي رنگين‌کمان (Oncorhynchus mykiss) روی دکمه ادامه مطلب کلیک فرمایید

مقاله اثر جايگزيني پودر کرم خاکي (Eisenia fetida) با پودر ماهي، همراه با استفاده از پودر سير در جيره، بر پارامترهاي رشد، ترکيب لاشه و هضم‌پذيري در قزل‌آلاي رنگين‌کمان (Oncorhynchus mykiss)