مقاله تنوع آللي زيرواحدهاي گلوتنين با وزن مولکولي بالا در برخي ارقام گندم نان با استفاده از نشانگرهاي آلل اختصاصي

مقاله تنوع آللي زيرواحدهاي گلوتنين با وزن مولکولي بالا در برخي ارقام گندم نان با استفاده از نشانگرهاي آلل اختصاصي

… دانلود …

مقاله تنوع آللي زيرواحدهاي گلوتنين با وزن مولکولي بالا در برخي ارقام گندم نان با استفاده از نشانگرهاي آلل اختصاصي دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تنوع آللي زيرواحدهاي گلوتنين با وزن مولکولي بالا در برخي ارقام گندم نان با استفاده از نشانگرهاي آلل اختصاصي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله تنوع آللي زيرواحدهاي گلوتنين با وزن مولکولي بالا در برخي ارقام گندم نان با استفاده از نشانگرهاي آلل اختصاصي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تنوع آللي زيرواحدهاي گلوتنين با وزن مولکولي بالا در برخي ارقام گندم نان با استفاده از نشانگرهاي آلل اختصاصي :

سال انتشار : 1395

تعداد صفحات : 16

پروتئین‌های ذخیره‌ای آندوسپرم از مهم‌ترین عوامل موثر بر کیفیت دانه گندم می‌باشند. زیرواحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا (HMW-GS) نقش کلیدی را در شکل و ساختار گلوتن بازی می­کنند و ارتباط تنگاتنگی با کیفیت گندم دارند. جهت بررسی تنوع آللی در مکان‌های ژنی کدکننده زیرواحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا در 25 رقم از گندم‌های نان ایرانی و استرالیایی، نه جفت آغازگر آلل اختصاصی برای مکان‌های ژنی (Glu-A1،Glu-B1وGlu-D1) به‌کار گرفته شدند. نتایج نشان داد که برای مکان ژنی Glu-A1، سه آلل (AxNull، Ax1 و Ax2*) شناسایی گردیدند که در بین آن‌ها بیش‌ترین فراوانی مربوط به آلل Ax2* با فراوانی 56 درصد بود. برای مکان ژنی Glu-B1 در مجموع شش آلل شناسایی شدند، که ترکیب آللی Bx7+By8با فراوانی 32 درصد بیش‌ترین فراوانی را داشت. برای مکان ژنی Glu-D1، در مجموع دو آلل شناسایی شد که ترکیب آللی Dx2+Dy12 با فراوانی 82 درصد بیش‌ترین فراوانی را در بین آلل‌های شناسایی شده به خود اختصاص داد. در نهایت رتبه‌بندی ژنوتیپ‌ها براساس سیستم امتیازدهی پی‌فلاگر به‌منظور پیش‌بینی کیفیت پخت نان نشان داد که اکثر ژنوتیپ‌های مورد بررسی رتبه 8، 9 و 10 را داشتند که نشان‌دهنده‌ی کیفیت پخت نان خوب تا عالی آن‌ها است. نتایج تجزیه خوشه‌ای براساس زیرواحدهای مختلف نیز این ارقام با کیفیت بالا را در یک گروه مجزا قرار داد. از تنوع شناسایی شده در این پژوهش می‌توان به‌عنوان منبع با ارزش تنوع آللی در برنامه‌های اصلاحی گزینش به کمک نشانگر به‌منظور بهبود کیفیت محصولات نهایی حاصل از گندم بهره برد.

با سلام،محصول دانلودی مقاله تنوع آللي زيرواحدهاي گلوتنين با وزن مولکولي بالا در برخي ارقام گندم نان با استفاده از نشانگرهاي آلل اختصاصي آماده ارائه به پژوهندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل مقاله تنوع آللي زيرواحدهاي گلوتنين با وزن مولکولي بالا در برخي ارقام گندم نان با استفاده از نشانگرهاي آلل اختصاصي و بررسی کامل هدایت میشوید
مقاله تنوع آللي زيرواحدهاي گلوتنين با وزن مولکولي بالا در برخي ارقام گندم نان با استفاده از نشانگرهاي آلل اختصاصي